Calitate Certificări, Licențe

Calitatea - esențială în orice proces și acțiune

 

Suntem competitivi într-o piață globală pentru că am implementat un sistem de management al calității, respectat de fiecare angajat, ce conține proceduri de îmbunătățire continuă.

Te invitam să descoperi:

 

Principiile calității

Obiectivele de calitate

Calitatea începe cu prima discuție cu clientul, fiecare acțiune este parte a unui proiect conceput să creeze un avantaj competitiv pentru acesta;

Programe anuale de investiții în echipamente și utilaje de producție;

Selectăm furnizorii de pe piața mondială și construim cu ei relații pe termen lung;

Optimizarea proceselor pentru creșterea productivității;

Noțiunea de calitate nu se referă numai la produse și servicii, ci și la condițiile și climatul de lucru în care activăm;

Dezvoltarea unor produse noi și adaptarea produselor deja existente, astfel încât să fie competitive și să corespundă cerințelor actuale ale clienților;

Angajații respectă procedurile sistemului de management al calității și sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile prin instruiri, cursuri, întâlniri cu parteneri de afaceri, acces la informații;

Reînnoirea certificărilor și licențelor deținute;

Acțiunile întreprinse se orientează după principii ecologice.

Încurajarea personalului de a se implica în proiectele firmei, dezvoltarea spiritului de echipă în cadrul colectivului și conștientizarea responsabilității fiecărui angajat la locul său de muncă.

 

Certificări și Licențe

 

Certificarea sistemului de management al calității
ISO 9001 - Rina Simtex / CISQ (IQNet)

ISO

Demonstrează capacitatea Transilana de a furniza în mod constant o calitate certificată, orientarea către o îmbunătățire continuă și oferă garanții cu privire la o abordare procedurală în gestionarea diverselor probleme.

ISO 9001

Certificare OEKO- TEX Standard 100 - Clasa II
Innovatext (Hohenstein Group)

OekoTex

Atestă respectarea standardului de calitate în privința conținutului de substanțe periculoase pentru organism. Clasa II de produse include articole textile care, în condițiile utilizării corespunzătoare, intră în mare parte în contact direct cu pielea umană.

Oeko Tex

Licențe Woolmark
The Woolmark Company

Woolmark Pure New Wool
Woolmark Rich wool blend

 

Pure New Wool

Această licență atestă faptul că firele sunt produse din lână virgină (lână provenind direct de la animale vii, care nu a fost filată sau încorporată anterior într-un produs finit) și dă dreptul de a folosi eticheta cu simbolul Woolmark Pure New Wool.

 

Wool Rich Blend

Această licență atestă faptul că produsele au un conținut de minim 50% lână, în amestec cu alte fibre, și dă dreptul de a fi etichetate cu simbolul Woolmark Rich Blend.

Woolmark